top of page
Hamstraat 25 5361HA Grave
0486 - 472.123     06-435.125.79
peer@a-burovdweem.nl
 

kantoor

Architectenburo begonnen 1992 eerst  samen met architectenbureau Henk van de Weem in de stationsstraat 36 te Mill, later, vanaf 1995 dus in de Hamstraat in Grave.

 

Het buro heeft afgelopen jaren een grote verscheidenheid aan opdrachten uitgevoerd van dakkapel tot bedrijfsgebouw, van uitbouw tot zwembad met restaurant.

 

Samen met de opdrachtgever  werken  we vanuit een programma van eisen en lokatie naar een voor het te realiseren projekt  juiste plattegrond  en uiterlijk.

 

De onderdelen:

 

Schetsontwerp, definitief ontwerp- bestektekeningen werktekeningen, bouwbegeleiding, kostenbewaking kunnen ook apart gevraagd worden.

 

Het tekenprogramma waar het buro mee tekent is ARCHICAD en hiermee kunnen er 3d animaties worden gemaakt  waarmee de opdrachtgever met een gratis app door het ontworpen model kan bewegen, ook zonnestudies, en aansluiting op het BIM programma zitten in het tekenpakket en zie hierbij enige voorbeelden. 

 

Aamenwerking met adviesburo"s:

Samen met partner Wil Mertens kunnen de meeste constructieve oplossingen vrij snel aangepakt worden en voor de energie/ milieu en brandtechnische vraagstukken werken we samen met goed samenwerkende adviesburo"s.

 

 

 

 

 

 

werken
home
buro
peer
onderhande
werken
bottom of page